Raskere byggetid med K-pakke

Vi prosjekterer og produserer hele bærekonstruksjonen: tak, vegger, bjelkelag, stål og limtre ut fra dine tegninger. Alle delene kappes, merkes og leveres i separate pakker med tegninger som viser hvor alt skal plasseres. En kostnadseffektiv, rask og enkel måte å bygge på.

K-pakke - enkleste vei til lukket bygg

Vi prosjekterer og produserer hele bære- konstruksjonen: tak, vegger, bjelkelag, stål og limtre ut fra dine tegninger. Alle delenes kappes, merkes og leveres i separate pakker med tegninger som viser hvor alt skal plasseres. En kostnadseffektiv, rask og enkel måte å bygge på, både til garasjer, eneboliger, eller større leilighetsbygg.

Beregning

Her kan du enkelt beregne hvor mye du trenger av de enkelte produktene til ditt byggeprosjekt. Vi har laget kalkulatorer som finner riktig mengde eller riktig bjelkedimensjon.

Beregning av material

Utvendig kledning

Terrassegulv

Innvendig panel

Tregulv

Dimensjonering bjelkelag

Terrassebjelker

K-bjelke

Ordinær trelast

Tabeller

Her finner du tabeller og info om dimensjonering av bjelkelag og taksperrer.

Hvorfor velge Inntre Kjeldstad?

Vi har ingen krystallkule inn i framtida, men vi ønsker å være en del av å bygge den - bokstavelig talt.

Vi har som visjon å foredle kortreist tre og utvikle topp moderne byggematerialer med 100% råstoffutnyttelse fra skogene rundt oss. Tre er det mest miljøvennlige byggematerialet vi har i Norge, det er en fornybar ressurs som kan gjenvinnes og gjenbrukes. Vi utnytter hele treet, som gir et minimalt klimafotavtrykk. Vi skal videreutvikle og fornye oss etter tiden vi lever i, men samtidig ivareta miljøet og gamle norske byggetradisjoner.

Våre produkter er utviklet for vårt klima, men ikke på bekostning av klimaet.

Velg InnTre Kjeldstad - velg framtida.