Ofte stilte spørsmål

Interiør

Ja, ta kontakt med nærmeste forhandler, mange har bokser med vareprøver til utlån eller ta kontakt med oss så ordner vi det.

Vi selger kun til byggevarebutikker som privatkunder enklere kan handle det de trenger hos. 

Send forespørsel til ordre@inntre.no eller ta kontakt med en av våre uteselgere, se kontaktinformasjon 

K-bjelke, K-stender og K-pakke 

Hull med diameter tilsvarende halve høyden er ok. Sentrert i høyden av bjelken og  med avstand 2 x høyden fra opplegg. Større hull kan beregnes særskilt. Ta kontakt med vår konstruksjonsavdeling. Du finner oversikt over ansatte her.

Ja, ta kontakt med konstruksjon@kjeldstad.no, så hjelper vi deg.

Normalt sett så er det generelt ca. 3 uker leveringstid på pre-cut bjelkelag og tak, og generelt ca. 5 uker på K-pakker.

Dette kan sendes til konstruksjon@inntre.no, evt. andre forespørsler av trelast sendes til ordre@inntre.no

Minimum byggemeldingstegninger og adresse for prising av K-pakke. Av for eksempel beregning av tak, så behøver nødvendig målsetting av det som skal beregnes samt adresse (for snølast) og taktekking.

Vi har tabeller for dette på hjemmesiden. Bjelkelagstabell og  Sperretabell. Trenger du mer informasjon så kan du ta kontakt med konstruksjon@inntre.no ved ytterligere spørsmål rundt dette.

Ja, dette er noe vi har lang erfaring med

Vi fingerskjøter lengder helt opp til 12,0 meter.

Nei, men vi har mange dyktige firma vi kan anbefale.

Ja, send 1:100 byggemeldingstegninger og byggeplassadresse til konstruksjon@inntre.no

Vi selger kun til byggevarebutikker som privatkunder enklere kan handle det de trenger hos.

De fleste tilbud er helt gratis, hvis vi må prosjektere mye i tilbudsfasen så har vi dialog med kunde rundt evt. kostnader. 

Vi kan levere de fleste beslag og festemidler til disse, men vi leverer ikke med maskinspiker og skruer, det ordner utførende selv.

Ja, vi har Sentral Godkjenning i tiltaksklasse 1.

Ja, vi dimensjonerer og leverer nødvendig limtre til ditt prosjekt.

K-virke/kledning/impregnert

Send forespørsel til ordre@inntre.no eller ta kontakt med en av våre uteselgere, se kontaktinformasjon.

Vi selger kun til byggevarebutikker som privatkunder enklere kan bestille og handle det de trenger hos. 

Biprodukter

Det blir ikke lastet biprodukt (sagflis/sagspon) uten at vi først får en hentelapp fra deg. Får du ikke printet ut eller har glemt hentelappen, kan du hente den i resepsjonen hos oss.

Det kan skyldes en forsinket eller uteblitt betaling av tidligere faktura. Kom innom kontoret så finner vi ut om vi har sendt faktura til korrekt adresse, eller hva som er skjedd. 

Teksten skal slettes når vi initierer dette, men det kan være at du har printet ut hentelapp før vi fhar fått fjernet teksten. Kom innom resepsjonen hos oss så ordner vi dette.

Ikke noe problem. Du logger deg inn og kansellerer lasset du har bestilt, og legger inn bestilling den dagen du vil hente forutsatt at vi har noe du kan hente den dagen og at vi har registrert inn tilgjengelig antall m3 i bestillingssystemet . Vi ber deg kansellere slik at det som var reservert på deg blir fristilt for andre å bestille.

Da er enten alt tilgjengelig biprodukt allerede bestilt av andre, eller det er ikke nok igjen til å bestille fullt lass. Hvor mye sagflis og-spon vi har til enhver tid varierer alt etter hva som produseres. Etterspørsel av sagflis og-spon varierer også. Hvis etterspørselen er høy og produksjonen lav, blir det stor pågang og enkelte rekker ikke bestille før alt er bestilt. 

Fikk du ikke svar på det du lurte på?