premium kvalitet

Karatpanel

Panelets elegante struktur og farger glir inn i interiøret og gir en naturlig og lun atmosfære. Karatpanel leveres børstet som gir en grovere overflate enn vanlig panel. Strukturen føles litt ru, uten å bli grov. I kombinasjon med beis eller voks gir dette nye eksklusive panelet en helt ny opplevelse.

Premium kvalitet
Karatpanel_kalkvoks-borstet

Ekte & Naturlige materialer
GIR interiøret PERSONLIGHET

Panelet finnes også med glatt overflate. Felles for alle våre Karatpanel er den enestående kvaliteten, og den ekstra stabiliteten. Det innvendige panelet er nedtørket til 8-9 % fuktighet og vil holde seg stabilt over tid. Tre er et levende og naturlig materiale som gir et godt, sunt inneklima og regulerer fukt og temperatur i rommet. Bruk av panel på vegger og tak gir en lun atmosfære, og en naturlig god klang og akustikk i et rom. Dette er også med på å skape et bedre innemiljø.

Karatpanelet passer også godt i kombinasjon med andre typer vegger. Hvorfor ikke prøve panelet som en kontrastvegg i stua eller gangen? Du vil oppleve at panelet både kan brukes til et moderne uttrykk og et panel som kan gi et mer rustikk utrykk - alt etter hvilken overflatebehandling og farger du velger.

visste du at?

  • Når vi lager børstet Karatpanel børster vi vekk deler av vårveden i treet, slik at høstveden og strukturen i treet kommer bedre frem før den beises.
  • Glatt Karatpanel får en silkemyk, nesten polert overflate når den er ferdigbehandlet.
  • Karatpanel er en del av InnTre Kjeldstads panel pluss+ serie, som har skjult spikring, ekstra nedtørket til 8-9% og leveres ferdig behandlet.
  • Karatpanelet leveres i to standard-dimensjoner 15 x 117mm og 15 x 192mm.
  • Den brede typen (15 x 192mm) er et av det bredeste heltrepanelene du får kjøpt på markedet i dag.