Møterommet er en god blanding av naturlige materialer og moderne møblement.

Låve fra 60-tallet totalrenovert

- Nå har vi topp moderne kontorlokaler, med Karatpanel som ramme

I Verdal, står en gård med røtter helt tilbake til 1500-tallet, ved navn Holmen Gård. Gården er i dag en del av en av Norges største eiendommer – nemlig Værdalsbruket. På gården står en nyrestaurert låve, hvor de ansatte nå kan tre inn i sine topp moderne kontorlokaler, rammet inn i vårt fineste Karatpanel.

Premium kvalitet
Vedrdalsbruket-04

Låve fra 60-tallet totalrenovert

- Nå har vi topp moderne kontorlokaler, med Karatpanel som ramme

I Verdal, står en gård med røtter helt tilbake til 1500-tallet, ved navn Holmen Gård. Gården er i dag en del av en av Norges største eiendommer – nemlig Værdalsbruket. På gården står en nyrestaurert låve, hvor de ansatte nå kan tre inn i sine topp moderne kontorlokaler, rammet inn i vårt fineste Karatpanel.

Kontorlokalene ligger i «låven», ikke i selve hovedhuset. Det leies nemlig ut til jakt- og fiskeentusiaster fra hele landet som kommer til Verdal for å dyrke sine hobbyer. Låven, som først ble bygd på 60-tallet, har nå blitt restaurert fra innerst til ytterst – og det er ingen tilfeldigheter når det kommer til materialvalg.

Men hva er dette Værdalsbruket?

Værdalsbruket AS driver i hovedsak med skogbruk, jakt, fiske, kalkstein og hytteutleie. På eiersiden, finner vi ingen ringere enn Bjørn Rune Gjelsten, og her er det hans kone Solveig Gjelsten, som har vært interiørarkitekten på låven.

Kortreist kvalitetsprodukt
Karatpanel er først og fremst valgt på grunn av kvaliteten, men også fordi produktet er lokalprodusert. Vi i Værdalsbruket er veldig opptatt av naturen – skogen, fjellene, så det var et veldig naturlig valg å gå for naturmaterialer når vi skulle oppgradere våre kontorer. Det forteller Anders Børstad, han er daglig leder i Værdalsbruket. Flere av oss ansatte har også brukt Karatpanel på ulike private byggeprosjekter, så det er et produkt flere av oss liker å framsnakke.

Store vinduer slipper godt med lys inn i det nye møterommet, mens karatpanelet i fargen drivved skaper en god atmosfære.
Store vinduer slipper godt med lys inn i det nye møterommet, mens karatpanelet i fargen drivved skaper en god atmosfære.

Kontorlokalene i låven har nå blitt hjertet i bedriften, og de ansatte kommer gjerne i god tid før arbeidsdagen settes i gang. – Vi har fått noen flotte møterom og sosiale møtesteder, som gjør det mye hyggeligere for oss som jobber her. Flere av våre ansatte tilbringer arbeidsdagen utendørs, eller inne i et kjøretøy, så da er det viktig for det kollegiale aspektet, å ha slike lokaler. Og jeg må si at panelet bidrar til å skape en veldig varmt og hjemmekoselig atmosfære her inne, forteller Anders videre.

 

 

Karatpanelet er brukt på de fleste veggene, men også som ramme på flere speil. – En lokal håndverker, som egentlig er kjøkkensnekker, har laget unike speil hvor Karatpanelet har blitt til ramme. Samme med resepsjonen, den har han også laget, og den er kledd i Karatpanel, så det er en god helhet i hele låven.

Vi er opptatt av å bruke lokale produkter, og lokal arbeidskraft så langt det lar seg gjøre. Grande entreprenør har stått for oppussinga, og de har leid inn ekspertise fra lokale bedrifter for å bistå på sine fagområder.

Vi er veldig fornøyde med de nye lokalene våre, og trives veldig godt her! Det er ekstra godt å komme på jobb når det er så fint, avslutter Anders.

Produktinformasjon:
Panel: KARAT PANEL 15X192 FURU NATUR BØRSTET OG BEISET DRIVVED

Kategori: 
NOBB-nummer: 49181065

Vedrdalsbruket-09