Dette fantastiske oppholdsrommet er selve hjertet i hytta. Legg ekstra godt merke til alle de fine listefrie overgangene i Karatpanelet.

Karatpanel

En arkitekt-perle på Kvitfjell

I idylliske Kvitfjell står en perle av en hytte signert arkitektkontoret ArkKon AS. Hytta oser av kvalitet, med sine delikate materialer, rene moderne linjer og store vindusflater. Og det beste med alt – alle rom i hytta er kledd med vårt fineste hvitkalkede Karatpanel.

Premium kvalitet

Hans Johansen og Juste Jasinskaite i arkitektfirmaet ArkKon har i samspill med kunden, levert en smakfull og arealeffektiv hytte i vinterparadiset Kvitfjell. De har levert hytta fra A til Å, alt fra arkitekturen til innredning – så her kunne kundene flytte rett inn. Hytta rommer hele 5 soverom og 2 bad, og ligger på en utsiktstomt. Utfordringene med tomta har de løst på en flott måte, og fått bygd en innholdsrik hytte – hvor det var viktig å få maksimal utnyttelse av arealet.

Kjøkkenet strekker seg langs veggen mot resten av hytta, det gjør at rommet blir ekstra luftig, og man får utnyttet ytterveggene til å få inn lys og utsikten utenfor.

 

Oppholdsrommet er stort, luftig og innbydende. Høyden under taket tilfører en ekstra dimensjon til romfølelsen. Kjøkkenet strekker seg langs veggen som vender innover mot resten av hytta, det gir god plass til et langt og godt spisebord som rommer mange. Panelet som er lagt i liggende retning, er med å fullføre arkitekturen, og gjør det lille ekstra for rommet. Har man rom med lav takhøyde, vil stående panel hjelpe til å løfte takhøyden, og liggende panel vil føles romsligere.

På hytta på Kvitfjell er det Kalkvoksede Karatpanelet også lagt listefritt, både i tak, vegger og også i foringene rundt vinduene. En formidabel jobb, og resultatet oser av kvalitet. Vi ønsker ikke å produsere hundrevis av hytter i året, vi er med og følger opp hele prosessen. Vi leverer kvalitet – ikke kvantitet, forteller Hans Johansen.

Daglig leder i ArkKon, Hans Johansen, og Arkitekt Juste Jasinskaite inspiserer den flotte takkonstruksjonen, og jobben som er gjort med å legge Karatpanel listefritt.

På badet kommer virkelig Karatpanelet til sin rett, her er det lyse panelet brukt på alle vegger, foruten om dusjsonen. De sorte detaljene; vinduer, badekaret, håndkletørkeren og blandebatteri fremhever kontrasten mellom det harde og myke. Gulvet og dusjsonen er lagt med mikrosement, delikate flater som står i fin kontrast til det levende treverket.

Ikke ofte vi ser panel brukt på denne måten på bad, hvor kom denne idéen fra?

Vi leverer alle våre hyttebad med panel. Men det er første gang vi har levert kombinasjonen panel og Mikrosement, det var det kunden som ønsket, og resultatet ble veldig bra, forteller Juste og Hans.

Hans Johansen møtte oss i InnTre Kjeldstad på en messe på Østlandet for mange år siden, det var da han fikk øynene opp for Karatpanel. Kvaliteten er viktig for oss, og vi har levert mange hytter med Karatpanel etter det, avslutter Hans Johansen.

Denne perlen av en hytte er et godt eksempel på hvordan materialer og god arkitektur henger sammen, og viser et godt eksempel på hvordan de spille hverandre ekstra gode.

 

Produkt: Karatpanel 15X192 furu Natur Børstet og vokset - KALKHVIT
NOBB-nummer: 49181122
Foto: Anne M. Steine, FoTobben AS
Arkitekt: ArkKon AS

Daglig leder i ArkKon, Hans Johansen, og Arkitekt Juste Jasinskaite er svært fornøyd med hytta, som nå er overlevert kunden på Kvitfjell.
Daglig leder i ArkKon, Hans Johansen, og Arkitekt Juste Jasinskaite er svært fornøyd med hytta, som nå er overlevert kunden på Kvitfjell.