Karatpanel børstet brun gir en lun atmosfære, perfekt til hytta på fjellet.

Inspirasjon

Lun stemning til fjells

Denne moderne fjellhytta er både tegnet, prosjektert og levert av Selbuhytta. En av de beste kvalitetene ved nettopp denne hytta er takhøyden, og de store skråvinduene som gir en uovertruffen utsikt. 

Premium kvalitet

Luftig men lunt

Rommene føles luftige, samtidig som karatpanelet skaper en lun stemning med rustikke teksturer. Det gir rommene en dempet, avslappet atmosfære, nettopp slik en fjellhytte skal ha.

Når vi lager børstet Karatpanel børster vi vekk deler av vårveden i treet, slik at høstveden og strukturen i treet kommer bedre frem, før den beises i nøye utvalgte naturfarger. 

Den gode hyttestemningen

Hytte er for mange synonymt med panel og tre. For det er nemlig ikke mange materialene som gir like varm og god stemning som det. På hytta skal vi slappe av og finne hvilepuls. Det har forskere funnet bevis på at treet hjelper deg med. 

Børstet beiset brun

Karatpanel børstet brun er brukt inne i hytta. Det perfekte panelet til bruk på fjellhytta - lun og tidløs. Fargen brun fremhever panelets naturlige fargespill, og er et godt virkemiddel for å knytte naturen og hytta tettere sammen.