Fasaden på den moderne eneboligen har ulike typer panel, og et moderne uttrykk.

Karatpanel

Et varmt hjem med god takhøyde

På Skatval i Trøndelag, står det en moderne enebolig bygget i tre. Her har kunde og byggmester Lein-Nilsen AS på Frosta, vært svært nøye med valg av materialer, og resultatet har blitt et moderne, lunt og innbydende hjem.

Premium kvalitet

Fasaden inn i stua

Kunden ønsket å dra med seg den utvendige fasaden inn i huset på en naturlig måte. Da ble det helt naturlig å bruke Karatpanel. Overgangen mellom inne og ute er formidabelt utført, og stuen virker ekstra romslig.

God akustikk

Her ser vi bruken av panel i vegger og tak, som gir en lun og hjemmekoselig atmosfære. Spesielt når takhøyden er så stor, vil panelet tilfører en lun og god akustikk i rommet.

Listefritt

For å få til løsningen med listefritt mellom vegg og tak, var materialvalget svært viktig. Byggmester Lein-Nilsen var avhengig av å bruke et formstabilt produkt – som holder seg stabilt uavhengig av temperatur og fukt. Karatpanelet holder seg dønn stabilt, på grunn av at det er tørket ned til kun 9% fuktighet.

Vi ser oftere at kundene ønsker naturlige, miljøvennlige og kortreiste produkter. Da ble det helt naturlig å benytte Karatpanel fra InnTre Kjeldstad.

Karat_Børstet_Moskus_15x117

Fargevalget falt på Karatpanel Moskus Glatt Beiset Furu. En varm men tidløs farge, som står godt til de resterende interiørvalgene gjort i eneboligen. Varme farger av rust og terracotta, med sorte detaljer i møbler og belysning.