Precut

raskt, kostnadseffektivt og en forenklet byggeprosess

Enebolig under oppføring, med en formidabel utsikt over Selbusjøen.
Enebolig under oppføring, med en formidabel utsikt over Selbusjøen.

Det er mange som drømmer om å bygge drømmeboligen, men tenker at prosessen kan virke lang fra tanke til de kan vri om nøkkelen i døra. Med precut kan du forenkle byggeprosessen, og fremdeles bygge et selvtegnet eller arkitekttegnet hus – uten å bruke år på å flytte inn! 

Vi alle kan vel være enige om at «ferdighus» høres enkelt og greit ut, men det er ikke alltid man finner drømmehuset der. Med precut er drømmen innen rekkevidde, uten å gå på akkord med lommeboka, eller at bygginga blir en årelang prosess. 

Hva er egentlig precut? 

Precut er akkurat det – ferdig kuttet og klar til montering. Precut består av våre limtre og K-produkter, som gir et rett og stabilt resultat. Arbeidet går sømløst, da alle deler er merket og utfrest for alle monteringspunkt. For en mest mulig effektiv og sømløs montering. Precut-løsningen gjøres ut fra tegninger, og er på millimeteren nøyaktig. Montering av konstruksjonen gjøres derfor unna i en fei - slik at du kan få både i pose og i sekk. 

 

Konstruksjonen under oppbygging av enebolig. Denne eneboligen er tegnet med utgangspunkt i plassering og utsikt, og har panoramautsikt over idylliske Selbusjøen.

Knoff-1448
Tegning av konstruksjonen til en enebolig i Selbu.

Spar tid, penger og miljøet 

Precut kan være både mer miljøvennlig og bedre for økonomien. Miljøvennlig grunnet unødvendig mye skre og avkapp. Det økonomiske aspektet gjør det mer forutsigbart – arbeidstimene er færre og gir deg bedre kontroll. Spesielt her til lands med våre ustabile værtyper, er det alltid kjekt å få huset tett kjappest mulig. Byggeprosesser er alltid  individuelle, men man sparer mye tid på løsningen med precut. 

Precut kan leveres til alle typer bygg, f.eks enebolig, tomannsbolig, garasje, hytte, anneks etc. Les mer om vår K-pakke her.

Alle deler er ferdig kappet, utfrest og med hull til ståldragere.
Alle deler er ferdig kappet, utfrest og med hull til ståldragere.
Knoff-1461
Knoff-1449
Knoff-1467