Det gamle fiskemottaket er plasser på påler i vannet, omringet av vill natur

EVENTYRLIG OPPPUSSING

Fra gammelt fiskemottak til eventyrlig samlingssted

Innenfor disse veggene er det lite som minner om at det en gang har vært et fiskemottak. Halvor Bakke og gjengen i Eventyrlig oppussing har transformert det nedlagte fiskemottaket på Sandøya utenfor Tromsø til øyas kuleste samlingssted.

Få spor fra fortiden

Her har de losset og sløyd fisk i mange mange år. Men, det er få spor etter fiskemottaket på Sandøya i dag. Gulvet, som er en av de få sporene etter det som en gang var, gir rommet en rustikk sjel og sjarm. Bygget står på påler i havet, og spisestuen har fått gulv av glass med utsikt rett ned i bølgeskvulpet. Veggene i storstuen er kledd med sortmalt panel, og er med på å ramme inn den spektakulære utsikten.

Badstu i ett med havet

Gustav hadde drømt om å få bygge badstu gjennom 5 sesonger med oppussing – og nå skulle han endelig få drømmen oppfylt. Vi tar av oss hatten – dette må jo være landets kuleste badstu? Her finner du en luke rett ned i vannet for den badelystne. De runde maritime vinduene sørger for en spektakulær utsikt mot det vakre landskapet. Badstusonen er kledd med vårt Furu 14×120 mm glattpanel ubehandlet

Badeluken er perfekt for badenymfer. Her kan du gå fra varm til kald på få sekunder.

Stolt sponsor

Vi i InnTre Kjeldstad er stolte over å ha kunne levert kvalitetsprodukter til Norges mest eksotiske oppussingsprogram gjennom flere sesonger.

Sesong 5, episode 6.