Proff

Først med Konstruksjonspakke

PB_43266485_redigert

Med vår lange erfaring i ryggen, og med sikte mot framtidas byggeteknikker, så K-pakken dagens lys for flere år siden. Konstruksjonspakken sikrer deg et rett og tett bygg i en fei, uten unødvendig svinn og med bedre kostnadskontroll 

Effektiv og kostnadsbesparende 

På byggeplasser rundt omkring er det ofte arbeidstimene som er den største kostnadsbelastningen. Siden vi bor i Norge, med lange vintre, vær og vind, vil det å få et tett bygg på kortest mulig tid være en stor fordel. K-pakken effektiviserer byggetiden betraktelig - alle elementer kommer ferdig levert som et byggesett. Elementene er ferdig kappet på millimeterpresisjon og tydelig merket. Alle elementene er ferdig med utfresinger til innfesting, hull til ventilasjon og klargjort for bærebjelker.

Bedre for miljøet 

Med K-pakken unngår man de store haugene med avkapp og svinn som ofte blir liggende etter en byggeprosess, og som ved de fleste anledninger blir kastet. Vi har høyt fokus på å bruke hele treet, for en bærekraftig produksjon, noe som både kommer deg og generasjonene etter til gode.

 

K-pakken - 100% kvalitet 

K-produktene som du får i Konstruksjonspakken K-pakken er av ypperste kvalitet, av nøye utvalgt tre fra skogen rundt oss. K-stender og K-bjelken er satt sammen av flere små lameller, som er tørket ned før sammenliming. På denne måten vil de ikke oppføre seg som vanlig treverk som lever i ett med omgivelsene, og kontruksjonen blir 100% rett.  

FotoKnoff-Sven-Erik-Knoff-3590

K-produktene

- Den rette stenderen  

K-stenderen er stenderen til alle typer vegger. Resultatet ved bruk av K-stenderen blir en rett og robust vegg, med maksimal stabilitet og minimalt med materialsvinn. Med K-stender unngår man skjulte spenninger som man kjenner fra vanlig trevirke. K-stenderen har en oppbygning som hindrer kuv, vridning og krymp. I kombinasjon med ekstra lavt fuktinnhold gir dette K-stenderen en unik stabilitet.  

Sterk, sterkere, sterkest  

K-bjelken er utrolig sterk. Den egner seg godt for taksperrer, bjelkelag og takstoler. I tillegg egner den seg godt til bruk som stender i tykke yttervegger. Den har et rektangulært tverrsnitt av massivt tre, og er derfor meget enkel å montere – uten at du trenger stegforsterkninger.  

 

VELG K-PAKKEN

Velger du vår konstruksjonspakke blir byggingen forutsigbar. De er utviklet og produsert i Midt-Norge, av norske fagfolk med årelang erfaring. K-produktene er et resultat av all vår kunnskap og vår lidenskap til tre og norske byggetradisjoner. Velg K-pakken når du bygger, for en effektiv og kontrollert byggeprosess. 

Knoff-1469
FotoKnoff-sven-erik-knoff-6729