Produktnyhet:

Prisgunstige rillede terrassebord

Rillede terrassebord er i vinden av flere grunner, og det er nok kommet for å bli. Det er behagelig å gå på samtidig som det tilfører et mer eksklusivt utseende. Egenskapene fra tre og impregnering gjør rillede terrassebord til et godt økonomisk, varig og bærekraftig valg. 

Teknisk

Vårt terrassebord rillet, CUIMP brun, produseres av furu (pinus silvestris), og leveres med en glatt side og en rillet side. Trykkimpregneringen er en CU-impregnering (kobber) i klasse AB, den bidrar til økt levetid med god beskyttelse mot råte og innsektsangrep. Teknisk levetid på terrassebord er antatt å være 30 år forutsatt normal slitasje og vedlikehold.

Montering

Bordene har avrundede kanter, og vi anbefaler å legge bordene med 2mm avstand. Vi regner da ca 8,5 løpemeter materiale pr kvadratmeter. Vi anbefaler å lese monteringsveiledningen for terrassebord og FDV før du setter i gang med monteringen. Skjult innfesting anbefales og vil gi et bedre og finere resultat.

Utseende og sikkerhet

De rillede terrassebordene har et delikat og stilrent uttrykk, men er med å tilføre en dimensjon og struktur i gulvflaten. Den tilfører terrassen et mer eksklusivt preg. Rillene gjør også at terrassen er tryggere - mindre sjanse for å skli om det skulle bli vått. Den har vanskeligere for å sprekke og flise seg, så her er det bare å løpe rundt barfot år etter år.

norsk-kvaitet
Terrassebord_dypets

InnTre Kjeldstad er PEFC-godkjent og FSC-godkjent, og våre rillede terrassebord klassifiseres i holdbarhetsklasse 1. Impregnerte terrassebord i klasse AB er til bruk over bakken, og inneholder ikke krom og arsen.