K-produkter

Når rett skal være rett

Vår erfaring strekker seg flere generasjoner bakover, og gjennom årenes løp har vi utviklet produkter basert på all kunnskap og erfaringer vi har gjort oss. K-stender og K-bjelke er et resultat av dette. For skal man bygge noe, er det jo fint at rett blir nettopp det. Rett.   

Robuste og stabile vegger 

K-stenderen er stenderen til alle typer vegger. Resultatet ved bruk av K-stenderen blir en rett og robust vegg, med maksimal stabilitet og minimalt med materialsvinn.  

Stenderen er bygd opp av flere små lameller som er tørket ned før liming. Da unngår vi skjulte spenninger som man kjenner fra vanlig trevirke. Det kan være vridninger, kantkrok og deformasjoner – noe du ikke vil oppleve med K-stenderen. 

Sterk men enkel

K-bjelken er en unik bjelke, og er utrolig sterk. Den egner seg godt for taksperrer, bjelkelag og takstoler. I tillegg egner den seg godt til bruk som stender i tykke yttervegger. Den har et rektangulært tverrsnitt av massivt tre, og er derfor meget enkel å montere – uten at du trenger stegforsterkninger. Vi leverer K-bjelken både i fastlengde og precut til industri og prosjekt.  
 

Det trygge valget

Å bygge med K-stender eller K-bjelke er det tryggeste du kan gjøre. Det kan rett og slett ikke gå galt. Våre K-produkter av limtre er overlegne sammenlignet med andre konstruksjonsmaterialer i tre, og egner seg særs godt om man bygger høyt.  

Hvorfor velge K-produkter?

K-stender og K-bjelke er sikker og forutsigbar. De er utviklet og produsert i Midt-Norge, av norske fagfolk med årelang erfaring. Trærne hugges ned fra nærområdene rundt fabrikkene våre – så vi kan jo faktisk kalle de kortreist også.  

K-produktene er et resultat av all vår kunnskap og vår lidenskap til tre og norske byggetradisjoner. Velg K-produkter når du bygger, da blir det helt rett. 

Lamellene i K-Bjelken
Enkel og rask montering: Med K-stender og bjelker, uten behov for stegforsterkninger.  
Foto Knoff.
K-bjelken kan også leveres med utfreste hakk til for eksempel skjulte ståldragere. Foto Knoff. 

K-bjelken kan også leveres med utfreste hakk til for eksempel skjulte ståldragere. (Foto Knoff )

K-bjelke Plus+

Vår nyutviklede bjelke K-Bjelke Plus+  har nå økt styrke for enda lengre spenn. - Vi mener det er verdens sterkeste trebjelke i dimensjon 48x300!