Karatpanel er en del av vår PANEL PLUSS+ serie, våre mest eksklusive paneler.

Karatpanel

Vår mest eksklusive panelserie

Her hos Inntre Kjeldstad er vi opptatt av å bruke HELE treet - alt blir til førsteklasses byggematerialer. Men – kun det beste blir til vår mest eksklusive panelserie – Karat. 

Premium kvalitet

Godt for innemiljøet

Det kommer i flere ulike varianter; ubehandlet, vokset eller beiset i lune og nøye utvalgte interiørfarger. Karat er et tidsriktig og naturlig materialvalg for både vegg og tak, og bidrar til et godt inneklima og bedre akustikk enn ulike løsninger i gips eller MDF. Det er tørket ned til perfekt fuktighet for inneklima.  

Treverk er et naturlig og levende materiale, det vil tilpasse seg og beveger seg ut fra klimaet det befinner seg i. Det bidrar til å regulere fukt og temperatur, bedrer akustikken og gir et sunnere inneklima. 

Førstevalg for kvalitetsbevisste håndverkere 

Karatpanel har ypperlig kvalitet, og gir perfekt resultat hver gang. Karatpanelet er ikke bare estetisk vakkert å se på, det er også tørket ned til 9% fuktighet, som er perfekt for dagens byggestandard. Det er ekstra stabilt og det holder seg slik. 

Børstet beiset steingrå

Glatt Karatpanel får en silkemyk, nesten polert overflate. Glatt karatpanel passer inn over alt, enten om det er i tak eller  vegg. Karatpanelet leveres i 2 ulike dimensjoner, standard 15x117mm og 15x192mm som er en av de bredeste på markedet. 

Panel med personlighet

Karatpanel fås i to ulike finisher, en børstet og en glatt. Børstet Karatpanel lages ved at vi børster vekk deler av vårveden i treet, slik at høstveden og strukturen i treet kommer bedre frem. Den har en grovere struktur, og passer perfekt inn på ei hytte, eller som et kontrastmateriale i et nyere funkishus.  

Lokalt og kortreist kvalitet

Furulandskapet i Trøndelag forsyner oss med råvaren vår. All karatpanel lages av lokal og kortreist furu, og foredles på fabrikkene i Selbu og Steinkjer. Vi har lang erfaring med produksjon av panel og byggematerialer, og velger kun de beste råvarene – norsk tre.

Eventyrlig-oppussing-Oppdal-2