Ikke mye som minner om foreningshytte på dette stilrene kjøkkenet. Fargepaletten er holdt dus med små kontraster i interiøret. Det hvitvoksede glattpanelet tilfører den lune hyttefølelsen, uten fare for at det blir gult over tid.

EVENTYRLIG OPPPUSSING

Fra foreningshytte til en lys nordisk hyttedrøm

Ordet foreningshytte vekker nok noen assosiasjoner hos de fleste av oss. Gulnet furu, traurige tremøbler, skrikende rutete gardiner hengende over bittesmå vinduer. Det var akkurat det som møtte Halvor Bakke og teamet bak Eventyrlig oppussing da de tok turen til Skogn i Trøndelag. Men resultatet – en lys og nordisk hyttedrøm for familien Nilsen. 

Skogen inn 

Foreningshytta lå eventyrlig til i skogen, idyllisk plassert ved en liten innsjø. Skog og lyng så langt øyet kunne se.  

Panel og hytte er ting vi nordmenn forbinder med hverandre, de er litt som hånd i hanske. Vi inviterer naturen inn i hyggestunden, og binder interiøret sammen med omgivelsene rundt oss. På foreningshytta i Skogn fikk skogen slippe til, i en lys atmosfære med store vindusflater. De lyse panelveggene og vindusflatene skapte en nydelig kontrast, og man kunne enklere  

Gult er kult, men.. 

Gulnet furu er nok ikke en favoritt hos mange. På dette hytteprosjektet leverte vi på InnTre Kjeldstad hvitvokset furu glattpanel. Hvitvoksen gir en hvitlasert overflate, mens treets struktur kommer tydelig frem. Hvitvoksen har meget gode egenskaper slik at man unngår at treet gulner over tid. Våre paneler kommer ferdig og klar til bruk fra fabrikk, og man får raskere og enklere resultatet man ønsker. Glem malerkost, når panelet er oppe, så er det klart! 

Glattpanel kalkvokset

Her er det benyttet Glattpanel pluss+ i kalkvokset furu. Resultatet er blitt et luftig men samtidig lunt resultat, som holder seg lyst år etter år.

Stolt sponsor

Vi i InnTre Kjeldstad er stolte over å ha kunne levert kvalitetsprodukter til Norges mest eksotiske oppussingsprogram gjennom flere sesonger.

dbcf33_f48771f67cbf4ce4a9bc4296a80a0d24~mv2