EVENTYRLIG OPPPUSSING

En diamant i fjellheimen

Et gårdstun fra 1800-tallet. Perfekt plassert i fjellheimen i hytteparadiset Oppdal. Utsikt mot idylliske fjell og norsk natur. En uslepen diamant. Men det var før TV3 og Halvor Bakke trappet opp på tunet.

I slutten av sesong 5 av eventyrlig oppussing fikk vi være med Halvor Bakke og co. når de skulle pusse opp et gammelt gårdstun i hytteparadiset Oppdal. Misjonen var å transformere det til et hyggelig samlingssted for familien, og løfte tunet inn i den moderne verden.

Men - hvordan modernisere et flere hundre år gammelt gårdstun, uten å ødelegge den gode atmosfæren, sjelen og historien? Man velger kvalitetsprodukter som harmonerer med det gamle, slik at kontrasten mellom nytt og gammelt lar de skinne på hvert sitt vis.

En svevende diamant

Den største kontrasten i prosjektet ble ikke de moderne lysbryterne mot de gamle lafteveggene i hovedhuset. Her skulle de bygge et anneks som skulle sveve på kun én sokkel. En stor kontrast til de andre bygningene på tunet.

Glattpanel_Pluss_Høvlet_Grafitt_12x117

Glattpanel pluss+ i fargen grafitt ble brukt inne i annekset. Kontrasten ble stor mot det gamle laftetreet brukt som romdeler. Romdeleren med sin unike patina, den moderne vinduskonstruksjonen, naturen utenfor og det mørke lune panelet, gir rommet en helt egen atmosfære. Annekset er blitt til en egen diamant på gårdstunet.

Fiks ferdig

Glattpanel pluss+ kom fiks ferdig - ferdig behandlet og beiset på fabrikkene våre. I annekset på Oppdal gikk de for en mørk og røff farge som de også tok igjen inne i hovedbygget. En rød tråd fra det gamle til det nye. Vårt glattpanel pluss+ kommer i flere nøye utvalgte farger i naturlige toner, som steingrå, kalk og moskus.

Vi er stolte av at Halvor Bakke og Eventyrlig oppussing velger å bruke våre produkter, og gleder oss til å se flere prosjekter på skjermen!

Dette er fra Eventyrlig oppussing Sesong 5 - Episode 9

Eventyrlig-oppussing-Oppdal-8